About

luciandSalut!

Numele meu este Laurențiu-Lucian Dumitraș. Sunt născut in București, 13 august 1984 și nici nu mă aștept să citești tot ce am scris aici. Scriu pentru alții.

Sunt o persoană poate mult prea directă, cu atenție deranjant de distributivă și o memorie vizuală de invidiat. Am și defecte, cel mai mare defect al meu este perfecționismul. Și zic defect deoarece nu renunț până nu îmi place mie cum ies lucrurile, fapt care de multe ori se traduce prin mult timp irosit fară rost deoarece puțini apreciaza perfecțiunea, dar toți o cer.

Prieteni… nu am mulți pentru că îi aleg cu mare atenție, dar cei pe care îi am sunt demni de asta.

Sunt pasionat de electronică încă de când eram preșcolar. Tatăl meu a cultivat în mine această pasiune încercând ca orice cetățean al Republicii Socialiste România să repare diverse electrocasnice, la nevoie, adică să se descurce. Uneori reușea 🙂 iar eu mă bucuram foarte mult că puteam sa asist/ajut la o lucrare de așa mare importanță. În foarte scurt timp am luat letcon-ul în mână și nu l-am mai lăsat nici în ziua de azi. Da… umblu cu el legat de mână. 🙂

Am urmat diverse cursuri în domeniu și sunt total dezamăgit de sistemul de învățământ al statului post-decembrist care nu știe ori nu este interesat nici acum să descopere pasiunea unui puști pentru un domeniu și să o dezvolte/exploateze.

De-a lungul și de-a latul timpului am avut job-uri doar in companii mari atât în țară cât și în străinătate. Acum că tot veni vorba de străinătate, NU vreau să mă stabilesc intr-o țară străină chiar dacă pot câștiga mai mult și nivelul de trai este superior celui de pe plaiurile mioritice.

Cu alte cuvinte… da, sunt doar o altă picătură în ocean. Dar dacă ai curajul să crezi că o picătură nu contează într-un ocean, gândește-te că mai sunt și alte picături ca mine care doar dacă iși unesc forțele pot…

Una nedescoperita dintre acestea poate ești tu!

3 COMMENTS :

  1. By Cristian Staicu on

    “Frumos”! Tot este scris si gandit “frumos”. Apreciez,… nu, ca suna oficios,… ma bucura mult sa citesc ca mai exista “picaturi in ocean”, ca cineva mai doreste sa fie om normal, intr-o tara normala. Am scris intre ghilimele cuvantul “Frumos”, pentru ca consider toate acestea a fi scrise si gandite numai de un “om frumos”, am citat din Dan Puric.Te rog, daca nu ai citit, citeste cartea:”Despre omul frumos”, scrisa de Dan Puric.Incearca sa faci abstractie de latura religioasa, cu toate ca daca stai sa gandesti ceva mai adanc…Cred ca nu putem schimba oamenii, decat prin educatie, educatia in adevaratul sens al cuvantului si nu interpretarea pe care o tot avem, in functie de interese. M-as bucura sa nu renunti la aceste ganduri. Poate va fi mai bine… pana la urma.

    Reply
  2. By Liliana on

    🙂 O picatura din ocean e si…picatura chinezeasca. Important e sa te simti bine in pielea ta. Restul vine de la sine :).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *