April 24 2014

De ce este interzisa iarba?!

THCvsCANCERRaspunsul este cat se poate de simplu si daca priviti din punctul de vedere al marilor producatori de medicamente o sa intelegeti cel mai bine.

Trecand peste toate babele dubioase si restul oamenilor cu ochelari de cal ce vad Canabisul doar ca pe un drog, THC-ul este substanta psihoactiva care este produsa de planta de Canabis. De-a lungul timpului incrucisarile au dus la o productie sporita de THC. Dar de ce toate astea? For FUN…

THC-ul distruge celulele cancerigene!
Asta o spun cercetatorii care studiaza inca din anii ’60 efectele moleculei THC asupra celulelor cancerigene. Va propun un scurt video cu cercetatoarea Christina Sanchez care explica pe intelesul nostru:

Dr. Christina Sanchez from Cannabis Planet on Vimeo.

Daca THC-ul ar fi scos din plante si administrat corect, si cand spun asta nu ma refer la joint-uri, cuie, bong-uri si orice alte metode practicate de teribilisti, rata mortalitatii produsa de cancere ar scadea sesizabil. Cel mai bine ar sesiza gigantii producatori de pseudo-medicamente care curata cancerul si odata cu el gazda cancerului.

Dragi cititori, inainte sa fiti contra informati-va. Daca esti contra ceva trebuie sa ai si un argument plauzibil. Voi aveti unul?
Posted April 24, 2014 by luciand in category "De la altii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *