April 23 2014

Spectacol si iar spectacol!

STENOGRAMA: Ponta_Dragnea-326x235

“- Livisor ce dreq facem cu prostii aia din telemorman ca s-au urcat apele pe ei si anul asta…”

“- Sefu eu zic sa dam o tura cu barca, luam si niste microfoniste cu noi, sa dam bine doua trei zile ca apa se retrage si ei e prosti si uita… Sa nu zica ca ne-au ales degeaba”

Nu pot decat sa imi imaginez ca asa a decurs discutia dintre cei doi…avand in vedere spectacolul mediatic cu care baietii astia doi s-au prezentat in spatiul public incercand cica sa afle cum a fost de paste cu apa in casa. Daca chiar erau asa curiosi, de ce nu au mers singurei cu barca, pentru ca echipament pare ca au, si sa isi petreaca impreuna cu familia pastele in namolul telemormanean. Asa era mai credeibil.

ponta-cu-barca-in-teleorman 53566ab095f9cfc85f000000 646x404 646x404 (1)

 

Nu a fost decat un spectacol mediatic si o cerseala de voturi, deoarece ca si altii politruci de-a lungul timpului au facut acelasi lucru. Si-au luat un costum de pescar si niste cizme de cauciuc, ca doar asa te duci la viitura nu in pantofi cu toc, si au violat casele bietilor sinistrati, care intre noi fie vorba…ASA LE TREBUIE DACA AU VOTAT CA PROSTII pe baza unei galeti cu o punga de zahar si o umbrela in ea.

Ia vedeti dragi telemormaneni nu credeti ca o galeata va ajuta sa scoateti apa din case si daca ploua cumva aveti si umbrele? Cum ce faceti cu zaharul? Cu zaharul dati pe langa gardul casei(daca mai aveti) sa se adune mustele ca la…spectacolul pe care PREMUIERUL SI VICEPREMUIERUL l-au facut, pe banii nostri.

Si iata ca soricelul Mikey Mouse a reusit sa aiba o aventura de tip wildlife chiar in mijlocul civilizatiei, in judetul cu cea mai mare sustinere comunista PeSeDista.

Aaaa! Era sa uit! Vin alegerile dragi votanti ai comunistilor, vedeti ca s-ar putea la anul sa va trebuiasca doua galeti si mai mult zahar. O sa aveti parte de un cacat spectacol mai mare, fiti siguri de asta!  😉

 

 

Sursa foto: Adevarul si pagina oficiala de Facebook a Mikey Mouse-ului autohton.(Ponta)

 

 


Tags: , , , , , , , , , , ,

Posted April 23, 2014 by luciand in category "De la noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *