May 8 2014

Video review-unboxing

O metoda din ce in ce mai populara, evident copiata dupa niste pusti americani stupizi care isi cumparau un produs si primul lucru era sa posteze repede modul in care desfac ei cutia. Cu alte cuvinte, niste ratati romanesti (nu generalizez, unii chiar stiu sa faca asta) care a doua zi dupa
ce se scoala din santul unde au dormit noaptea trecuta, primesc o copie fidela a unui telefon de producator mare si cunoscut, in acest caz iFosnitza 3.

Ce face individul? Ia camera de filmat, o aseaza in pozitia din care se vede cel mai bine tzarana de sub unghii si incepe video review-ul.

Va invit sa aveti rabdare sa vedeti in ce hal comenteaza gagiul. Mentionez ca nu il cunosc, nu ne-am vorbit niciodata…probabil ca nici nu o vom face, deoarece eu refuz sa stau la mai putin de 5 metri de astfel de specimene. Nu doresc sa spun despre un produs ca e prost sau altul e bun, nu ma intereseaza reclama sau antireclama. Ce vreau este sa fiti atenti la momentul in care scoate, evident, incarcatorul si zice: “cred ca acesta este un incarcator” apoi faza se repeta la cablul de date… PRAF!


Tags: , , , ,

Posted May 8, 2014 by luciand in category "De la noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *